Kronhjorten i Støvring

Kronhjorten 4 - 82

På en af Støvrings mest eftertragtede adresser, Kronhjorten, er der i 2019 opført 48 lejeboliger. Boligerne inddeles i to typer: 3 værelses lejligheder på 70 m2, som udgør 16 af boligerne mens de resterende 32 boliger er 4 værelses lejligheder på 90 m2. Fælles for boligerne er, at de er særdeles velindrettet og at de er bygget med tanke på  design og funktion. Alle lejlighederne byder desuden på stor terrasse eller altan. Boligerne er velegnede til børnefamilier, da der er rig mulighed for at indrette sig med børneværelser, gæsteværelse eller hobbyrum. Til alle boliger hører et skur på 5 m2, hvor der er rig mulighed for blandt andet at opbevare cykler, grill, havemøbler mv.

Kontakt os

Ledige lejemål

 • Perfekt til den lille familie, hvor der er plads til et børneværelse eller hjemmekontor.

  7.473 kr. pr. md.
  70 m2

  Læs mere

Området

Området er skønt beliggende i Støvring Ådale og mod øst er den skønne natur bevaret. Der er kort afstand til indkøb, offentlig transport, motorvej og daginstitutioner.

 • Perfekt til den lille familie, hvor der er plads til et børneværelse eller hjemmekontor.

  70 m2

  Boligerne indeholder entré med plads til opbevaring af overtøj. Fra entréen er der adgang til det lyse badeværelse med gulvvarme og med mulighed for tilkobling af vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen er der endvidere direkte adgang til boligernes hjerte, hvor køkken/alrum og stue samles i ét, med et stort glasparti mod terrasse/altan. Køkkenet er et kvalitetskøkken fra HTH i hvide elementer med masser ad opbevaringsplads med skuffer forneden og overskabe. Fra boligens hjerte er der adgang til værelserne, der alle indeholder skabsplads. Boligerne fremstår lyse med de lyse vægge, elementer samt de hvidpigmenteret gennemgående gulve. I boligen findes desuden et teknikskab, hvor ventilationsanlæg og forbrugsmålere er monteret, herudover er der også plads til en støvsuger og rengøringsmidler. Der er desuden tilknyttet et skur på 5 m2 med plads til grill, havemøbler, cykel m.m. Mindre husdyr tilladt - dog kun efter særlig aftale.

  Kontakt os
 • Perfekt til børnefamilien eller par, der har solgt hus.

  90 m2

  Boligerne indeholder entré med plads til opbevaring af overtøj. Fra entréen er der adgang til det lyse badeværelse med mulighed for tilkobling af vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen er der endvidere direkte adgang til boligens hjerte, hvor køkken/alrum og stue samles i ét med et stort glasparti mod terrasse/altan. Køkkenet er et kvalitetskøkken fra HTH i hvide elementer med masser af opbevaringsplads med skuffer forneden og overskabe. Fra boligens hjerte er der adgang til værelserne, der alle indeholder skabsplads. Boligernes fremstår lyse med de lyse vægge, elementer samt de hvidpigmenteret gennemgående gulve. I boligen findes desuden et teknikskab, hvor ventilationsanlæg og forbrugsmålere er monteret, herudover er der plads ti len støvsuger og rengøringsmidler.

  Kontakt os