Saltboderne i Nibe

Sydemestergade og Kræmmergade

Rækkehusene er opført i to etaper i 2010'erne. Udvendigt fremstår boligerne i et æstetisk flot stilrent design med et spændende miks af forskellige farver på facaderne og med smukke altaner og tagterrasser. Boligerne er beliggende rundt om den hyggelige atriumgård. Fra rækkehusene er der rig mulighed for at nyde udelivet, da der foruden atriumgården er altan, tagterrasse og gårdhave til de fleste boliger. Boligerne er med forskellig ruminddeling fordelt på 115 m2 - 191 m2. Rækkehusene ligger i en grundejerforening med et godt miljø, boligerne er derfor idéel til dig, der gerne vil kende dine naboer og samtidig bo i et unik byggeri tæt på fjorden.

Kontakt os

Området

Saltboderne er beliggende i det område, der i middelalderen blev anvendt til saltboder til byens sildefiskeri. Ejendommen ligger ned til den hyggelig havn ved Limfjorden og tæt på Nibes byliv med de små snoede gader, brostensbelagt torv og hyggelige huse med røde tegltage. I Nibes haver findes der både spisesteder, dagligvare- og specialforretninger. Området ligger midt i naturen mellem Nibe Bredning, Skalskoven i nord og Lundbækskolen i syd, hvor der er rig mulighed for at få naturskønne oplevelser lige ude foran hoveddøren.

 • Amerika

  m2

  Boligerne fordeler sig over 138 m2 fordelt på 2 plan. Stue og 1. sal. Fra boligens hoveddør er der adgang til særskilt bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herefter er der direkte adgang til boligens store køkken og stue-alrum. Køkkenet er et kvalitetskøkken i lyst og stilrent design fra HTH køkken. Der findes desuden soveværelse og badeværelse i boligens stueetage. På boligens 1. sal findes yderligere tre værelser, badeværelse og en opholdsstue, hvorfra der er adgang til altan.

  Kontakt os
 • Danmark

  m2

  Boligerne fordeler sig over 126-128 m2 fordelt på 2 plan. Stue og 1. sal. Gennem boligens hoveddør er der adgang til en fordelingsgang, der leder ud mod boligens bryggers, badeværelse, køkken og soveværelse. Bryggerset er i lyse materialer med skabsplads, bordplade og vask og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Boligens badeværelse er i moderne stilrene materialer med god plads til opbevaring i skabsarrangementet under vasken. Køkkenet er et kvalitetskøkken fra HTH med lyse grebsfrie fronter. Fra køkkenet er der direkte udgang til terrassen med plads til havemøbler mv. På 1. sal findes to værelser og en stor stue med dør til fransk altan/ alm. altan.

  Kontakt os
 • Holland

  m2

  Boligerne fordeler sig over 117-125 m2 fordelt på 3 plan. Stue, 1. sal og 2. sal. Gennem boligens hoveddør er der adgang til en fordelingsgang, der leder ud mod boligens bryggers, toilet, køkken samt boligens øvrige etager. Bryggerset er i lyde materialer med skabsplads, bordplade og vask og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. I stueplan findes der et stort gæstetoilet i moderne og stilrene materialer med plads til opbevaring i skabsarrangementet under vasken. Boligens køkken er et kvalitetskøkken fra HTH med lyse grebsfrie fronter. Fra køkkenet er der direkte udgang til boligens terrasse med god plads til havemøbler mv. Boligens 1. sal er indrettet med soveværelse, hvor der er en franskaltan. I soveværelset er der plads til skabe, hvis det ønskes til opbevaring. Det er også på boligens 1. sal at badeværelset findes. Det er lavet i samme moderne materialer som gæstetoilettet. På etagen er der desuden plads til et kontor, walk-in closet eller et mindre børneværelse. 2. sal rummer boligens stue, hvorfra der er en fantastisk udsigt mod fjorden. Det er også fra stuen at der er direkte udgang til den store unikke tagterrasse.

  Kontakt os