Vandkanten i Mariager

Ny havnegade 7-13

Vandkanten Mariager består af 24 udsigtslejligheder i flere forskellige størrelser. Hver lejlighed har privat have eller store altaner med udsigt til Mariager Fjord. Ved ankomst til området køres der direkte ind på en af ejendommens mange parkeringspladser langs vest- og sydsiden af ejendommen. Området er bilfri langs fjorden og i gårdrummet mellem lejlighederne. Gårdrummet er et fællesareal med beplantning, en opholdsplads samt et stort orangeri.

Kontakt os

Ledige lejemål

Området

Området er skønt beliggende i Mariagers vandkant mellem havn, kajakklub og campingpladsen. Der er kort afstand til Mariagers bymidte, hvor der findes dagligvare- og flere specialbutikker.

 • Konkylie

  102-104 m2

  Boligen findes på 1. og 2. sal, hvor der er adgang via trappe og elevator. Via entréen er der adgang til boligens gang, hvor der findes skabe til opbevaring og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra gangen er der adgang til boligens to værelser og til boligens badeværelse, der er indrettet i lyse elementer. Boligens hjerte er køkken- og stuealrummet, hvorfra der er udsigt til Mariager Fjord. Køkkenet er indrettet i lyse materialer fra Svane-køkkenet og med vaskeø. Hvidevarerene er kvalitetshvidevare fra Bosch og Miele. Der er udgang til boligens to store altaner fra både køkken og stue.

  Kontakt os
 • Sømus

  114-129 m2

  Boligen findes i stueplan med to store terrasser med udsigt til Mariager Fjord. Fra entréen er der adgang til boligens værelse og gæstebadeværelse. Der er desuden stor skabsvæg i entréen med plads til opbevaring af overtøj, men også plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra gangen er der adgang til boligens soveværelse med tilhørende badeværelse. Fra køkken- og stuealrum er der udsigt til Mariager Fjord. Køkkenet er holdt i lyse materialer med en vaskeø fra Svanekøkkenet og med kvilitets hvidevare fra Bosch og Miele. Fra køkkenet er der udgang til boligens to store terrasser.

  Kontakt os
 • Musling

  96-98 m2

  Denne type bolig ligger i stueplan med store terrasser. Fra hoveddøren trædes der direkte ind i boligens gang og entré, hvorfra der er adgang til det lyse badeværelse og boligens store soveværelse med skabsplads til garderoben. I gangen er der desuden skabe med plads til overtøj, vasketøj, vaskemaskine og tørretumbler mv. Køkken og stue-alrum udgør boligens hjerte, hvorfra der er udsigt til Mariager Fjord. Køkkenet er et stilrent og lyst køkken med vaskeø fra Svane-køkkenet med kvalitets hvidevare fra Bosch og Miele. Fra både køkken og stue er der udgang til boligens to store terrasser.

  Kontakt os